Zum Hauptinhalt springen

Schedule*

Below you can already find the timeline of our conference. We will fill the talk slots once speakers are confirmed and publicly announced.  * changes possible

Day 1 (October 29)

09:00

Doors open & Registration

10:00

tba

11:00

30 minute refreshment break

11:30

tba

12:15

15 minute refreshment break

12:30

tba

13:00

lunch break

14:30

tba

15:15

15 minute refreshment break

15:30

tba

16:15

30 minute refreshment break

16:45

tba

17:10

15 minute refreshment break

17:25

tba

~18:00

We will serve a small dinner at the venue. You will have time to chat, network and have a drink.

Day 2 (October 30)

09:30

Doors open & Coffee

10:30

tba

11:15

30 minute refreshment break

11:45

tba

12:30

lunch break

14:00

Workshop: tba

15:30

30 minute refreshment break

16:00

Workshop: tba

~18:00

Official end of MODXpo. There will be a separate After-Conference Gathering in the city.

Want to become a sponsor? Contact us!